En skikkelig fin gård fortjener en skikkelig fin profil. DMT Alvdal har laget nettside, profilhåndbok og mye, mye mer til Søberg Gård.

Søberg Gård har vært gjennom en rivende utvikling de siste åra.

Tradisjonell gardsdrift med sau ble først utvidet med produksjon og salg av stearinlys i den gamle møkkakjelleren. 

Etter dette har flere spennende tilbud kommet til.

En flott gårdshandel der det gamle stabburet er fylt opp med fantastisk lokalmat. Selskaps- og serveringslokaler med plass til inntil 60 personer.

Sommeren 2016 var det nyåpning på Søberg, og i forkant av dette var det lagt ned en solid innsats for å få alt ferdig. Ikke minst la flinke folk sine kreative hoder i bløt for å lage en gjennomarbeidet og lekker profil, og ikke minst en nettside til Søberg Gård.

Veien fra idé til ferdig produkt har vært arbeidskrevende, slik den skal være. Derfor er det ekstra artig når resultatet blir så bra som det har blitt.

DMT Alvdal har bidratt med det meste underveis i den kreative prosessen. AD og grafisk designer, Ingrid Eggset, har laget profilhåndbok, logo, tapet (!), gavelapper, visittkort, papirposer, brevark, spisebrikker, fyrstikkesker og mye, mye mer.

Kai og Aleksejs har stått for webdesign og utvikling, og Rune har bidratt med litt av hvert. I tillegg var Tom Gustavsen med som fotograf.

AD Ingrid har storkost seg med å kunne bidra til utviklingen av Søberg Gård.

- Det har vært både inspirerende, artig og utfordrende å jobbe med dette prosjektet. Men først og fremst har det vært deilig å jobbe med prosessen helt fra begynnelsen med gule lapper på veggen, til vi har fått ferdige produkter i hånda. Ved å jobbe med hele prosessen fra A til Å blir det også en mer gjennomført profil, sier Ingrid.

 

Team: Ingrid, Kai, Aleksejs, Rune