Hilde Kielland Mølmen og Edvard Mølmen. Foto: Tormod Sperstad

Årets gla'sak for alle bedrifter som trenger hjelp til markedsføring: nå får du alt av markedsføringstjenester fra en og samme leverandør.

Våre populære, helnorske Prestashop moduler lanseres snart i nye versjoner, nå med støtte for "Pakke i postkassen"

Bilde av webdesigner som presenterer designskisse til hjemmeside til kollega

Nytt år - nye muligheter. Kanskje 2018 er året du skal ta noen grep som kan bidra til at hjemmesiden din skaffer deg flere kunder og større omsetning?

Tre tips når du skal annonsere på Facebook

Har du prøvd Facebook-annonsering? Her har du tre tips du bør lese når du skal annonsere på Facebook.

hva er universell utforming av nettsider

Fra 1. januar 2021 må alle nettsider være universelt utformet. Men hva er egentlig universell utforming, og hva betyr det for deg?

illustrasjonsbilde universell utforming nettside

Du har kanskje hørt at nettsiden din må være universelt utformet, men vet du egentlig hvorfor universell utforming er viktig? Her har du tre skikkelige gode grunner.

Vi opplever en sterk vekst innen våre digitale tjenester og trenger flere ansatte med relevant kompetanse.

 

Har du sjekket profilbildet ditt på Twitter etter designendringen sommeren 2017? Det bør du gjøre

Bruker du Google AdWords? I så fall bør du ta en kikk på hvordan tekstannonsene dine ser ut.

Velg en sertifisert Google Partner når du skal annonsere i Google. Da er du sikret best mulig resultat til lavest mulig pris.

Lyst til å bli mest mulig synlig i Google? Da bør du installere sikkerhetssertifikat på nettsiden din. Nettleseren Google Chrome vil nå varsle alle nettsider som samler inn kortinformasjon eller innlogging med passord som "ikke sikker" hvis du mangler sikkerhetssertifikat. Les hvordan du kan løse dette.

Året 2016 nærmer seg slutten, og vi ser tilbake på et år med høy aktivitet og mange spennende prosjekter. Som vanlig oppsummerer vi året og ser fremover mot et nytt spennende år i 2017.

Kunne du tenke deg å få hjelp til markedsføring på Facebook og i andre digitale kanaler? Vil du bli mer synlig i Google? Nå kan vi hjelpe deg med alt dette – og mere til.

Publiseringsverktøyet Joomla 3.5.0 ble lansert i går, og vi har nå oppgradert alle våre nettsider. Dette har resultert til en betydelig forbedring på hastighet og responstid. Les mer om hva som er nytt.

I løpet av mai 2016 vil Google endre sine søke-algoritmer, som resulterer belønning for mobilvennlige nettsider. Har du ikke dette, vil det resultere at dine kunder ikke vil finne deg i søkemotoren. Er din nettside rammet?

Innovasjon Norge har inngått en samarbeidsavtale med DMT Alvdal knyttet til gjennomføringen av tre kompetansekurs på Østlandet i løpet av første halvår.